V B A U T O . C Z

Prosím vyčkej na nactení stránek

Tradičně našlapaný Dodge Challenger Shakedown 2023 - vbauto.cz

    Právě se nacházite!
  • Home
  • PersonalTradičně našlapaný Dodge Challenger Shakedown 2023

Tradičně našlapaný Dodge Challenger Shakedown 2023

10 června, 2021 admin 0 Comments

Dodge ma určitě svou představu a oslavuje Dodge Challenge a Charger poháněné V-8, zatímco zároveň pracuje na jeho přechodu v elektrickou verzi budoucnosti. Dodge Challenge a Charger, jak je známe s Hemi V-8 pod kapotou končí v roce 2024.

Prvním speciálním vydáním, který vyjde, je Dodge Challenger Shakedown 2023.
Toto speciální vydání se inspiruje z konceptu Dodge Shakedown Challenger z roku 1971 v barvě „Bitchin ‚Black“, která byla představena na SEMA SOUCE 2016.

2023 Dodge Challenger Shakedown sotva žije až do toho Shakedown Show Car, ale bude vzácný bude mít nějaké speciální upravy.
Vizuálně jedinečné polepy, grafika a znaky doplňují červenohnědý pruh shakedown. Elegantní nízko profilová černá 20palcová kola.

Uvnitř, černá kožená sedadla Nappa a Alcantara, přístrojová deska a volant budou obšité francouským stehem v červené barvě, zakončené démonickými červenými bezpečnostními pásy. Na přístrojové desce bude odznak „shakedown“. Hlavní shakedowny budou mít prvky ze skupiny plus, navigace, uhlík/semiš a dynamika (pro balíček SCAT Challenger R/T).
Dodge říká, že vyrobí pouze 1 000 modelů Challenger Shakedown speciální edici, z nichž 500 bude šedé R/T SCAT Pack a 500 dalších bude černý R/T Scat Pack Widebodies.

Ve skutečnosti všechny modely roku 2023 Challenger a Charger získají označení „Last Call“, a tím se rozloucíme z touto ikonou.

X